Hoe werkt private lease?

Private lease is een nieuwe manier van autorijden. Een soort abonnement die je hebt op je auto, net zoals bij het aanschaffen van een nieuwe telefoon met abonnement. Het enige verschil is dat je de auto weer moet inleveren aan het einde van je ‘abonnement’ tenzij je de auto wilt overkopen. Dat kan natuurlijk ook bij ons.
 


Zonder een grote investering te hoeven doen, kun je zorgeloos genieten van een nieuwe auto met als grote voordeel een vast laag kostenpatroon. Je zal niet meer te maken krijgen met onaangename grote financiële tegenvallers door servicebeurten en APK-keuringen. Naast het vaste lage maandbedrag hoef je zelf alleen nog maar te denken aan je tank. De rest doen wij. Dit is ook nog snel en gemakkelijk te regelen. 


 
Wil jij snel en simpel leasen? Jouw nieuwe auto wacht op je!

 

 

Bij LeaseLabel zijn de volgende compenten opgenomen in het Private Lease tarief

 

  • Rente
  • Afschrijving
  • Onderhoud
  • Banden
  • Verzekering
  • Wegenbelasting
  • Reparatie
  • Vervangend vervoer
  • Pechhulp service

Hoe werkt het bij Leaselabel?

 


Stap 1: Vrijblijvende offerte
Als u een auto en toebehoren hebt gekozen, kunt u onderaan de pagina kiezen voor een vrijblijvende offerte. U ontvangt deze binnen twee werkdagen. Als u akkoord gaat met de vrijblijvende offerte, ontvangen wij graag uw bevestiging hiervan. Wij zullen dan de officiële offerte voor u maken.
 


Gaat u niet akkoord of ziet u er toch van af? Geen probleem, dan hopen wij u in de toekomst te mogen verwelkomen.
 


Stap 2: Officiële offerte
Zodra u akkoord heeft gegeven op de vrijblijvende offerte, gaan wij aan de slag met de officiële offerte. In de officiële offerte zullen alle randvoorwaarden opgenomen zijn. Ook deze zal u ontvangen binnen twee werkdagen.

 


Stap 3: Bevestiging van de klant
Nadat u de officiële offerte heeft ontvangen, kunt u deze op uw gemak lezen. Als u akkoord gaat, ontvangen wij graag uw bevestiging.
 


Stap 4: Kredietbeoordeling
Nadat wij uw bevestiging hebben ontvangen, zetten wij uw aanvraag door bij onze kredietbeoordelingsinstantie. Binnen twee werkdagen ontvangt u een link van deze instantie. Via deze link moet u uw documenten  (loonstrook, bankafschrift, werkgeversverklaring) uploaden.
 

 

De kredietbeoordelingsinstantie beoordeelt de documenten en binnen drie tot vijf werkdagen ontvangt u bericht of de kredietbeoordeling is goedgekeurd.
 


Stap 5: Contract opvragen
Als de kredietbeoordeling is goedgekeurd, ontvangen wij hier ook bericht van en wordt het contract opgevraagd. De auto wordt in de tussentijd gereed gemaakt voor u.
 


Stap 7: Contract ondertekenen
U ontvangt het contract van ons en zodra deze ondertekend is door u, contacteren wij u over de gewenste afleverdatum.
 


Stap 8: Aflevering auto
Binnen zeven werkdagen kunt u de auto ophalen op één van onze vestigingen of komen wij de auto bij u afleveren voor €50 (incl. 25 km afstand).
 


Stap 9: U rijdt in uw nieuwe auto
Voor u het weet, rijdt u in uw nieuwe auto!

Het stappenplan