Vestigingen

Jarenlang was Toyota Pluym een bekend gezicht in de dorpskern van Pijnacker waar het bedrijf sinds 1933 actief was. Begin jaren zestig werd Helmut Pluym Trabant dealer en later ook van het luxere Wartburg. Uiteindelijk besloot de familie Pluym om in 1968 Toyota dealer te worden en dat merk zijn ze trouw gebleven.

 


Met passie voor de auto, voor de klant en van de medewerkers is het bedrijf uitgebouwd met wat het nu is. In de nazomer van 2015 heeft het inmiddels alom bekende automobielbedrijf z’n intrek genomen in een nieuwe pand aan de Exportweg 1 in Delfgauw (Bedrijventerrein Ruyven). Velen kennen dit pand als het voormalige Saab pand. De verhuizing was meteen een goede gelegenheid om de volledige naam - Spiering & Pluym - te presenteren aan de klanten en relaties; een naam die het bedrijf reeds meer dan tien jaar voert. De meeste vaste klanten zijn meeverhuisd, maar de medewerkers zijn tevens aangenaam verrast met de grote aanloop van nieuwe klanten op de fraaie zichtlocatie in Delfgauw.

Toyota Spiering & Pluym is onderdeel van de dealergroep Toyota010. Als onderdeel van de grootste Toyota dealer in Rotterdam en omstreken, vervullen zij de wensen van klanten op het gebied van mobiliteit. 

 

Je kan terecht bij Toyota Spiering & Pluym voor onderhoud, banden, occasionverkoop, schadeherstel en professioneel poetsen van je auto.

 

Samen met Toyota Spiering & Pluym ga jij volledig en goed de weg op!