Waarom Leaselabel


Leaselabel is gespecialiseerd in het leasen of financieren van auto's. Met onze achtergrond als laagdrempelig familiebedrijf met korte lijnen en zonder keuzemenu's maken wij onze klanten het makkkelijk. Wij staan voor transparant leasen / financieren met persoonlijke aandacht. Afspraak is afspraak, dat is ons motto.

 

Leasen en financieren is bij ons altijd maatwerk en leveren dit vanuit eigen beheer. Doordat wij de krachten bundelen met autoexperts, weten wij wat we doen. Wij verkopen zelf geen auto's, maar helpen klanten met de zoektocht en geven u kosteloos en objectief het juiste advies. Wij kunnen bijna alle auto's van de (merk) dealers en garagebedrijven uit het land aanbieden. Hierdoor is de keuze bijna onbeperkt. En heb je snel een auto nodig? Geen probleem, wij kunnen binnen 4 uur weten wat de mogelijkheden zijn omtrent het leasen van een auto.

 

We staan voor duurzaamheid en bieden daarom een reeks (jong) gebruikte voertuigen aan van een aantal partners. Met het kiezen voor een gebruikte auto draagt u al bij aan het milieu!

 

Bij ons kunt u terecht voor: 

  • Financial Lease / NOL
  • Operational Lease
  • Short lease
  • Huur
  • Private Lease
  • Occasion lease

 

 

Keurmerk Private Lease

Wij geven eerlijk advies en leveren hoge kwaliteit , zo zijn wij dan ook trots dat wij zijn aangesloten bij het Keurmerk private lease. Zij staan garant voor een transparantie manier van zaken doen aangaande al onze private lease contracten.

 

Meer weten? Kijk op de website van het keurmerk