Financial lease (NOL)

Financial lease / Netto Operational lease

 

Wij bij Leaselabel bieden u altijd een Financial of Netto operational lease offerte aan. Netto operational lease is feitelijk een samenvoeging van operational lease en financial lease. Enkele rente en afschrijving zijn verwerkt in het maandtermijn. Overige kosten als onderhoud, wegenbelasting, verzekering, winterbanden en dergelijke zijn voor de klant zelf. Daarnaast is bij deze vorm vaak een eindtermijn ingebouwd waarbij de klant het voertuig direct kan aankopen na afloop van het contract.

 

Bij een netto operational lease kan een bedrijf door het opnemen van een (kleine) slottermijn de investering activeren op de balans. Een ander belangrijk voordeel is dat bij deze lease vorm de BTW kan worden mee gefinancierd en niet hoeft te worden aanbetaald. De lessee ontvangt maandelijks een factuur inclusief BTW.  Bij een financial lease moet een bedrijf altijd de BTW uit de liquide middelen voldoen.

 

Bij een financial lease schiet u de BTW voor, het voertuig of object wordt dan exclusief BTW gefactureerd aan u. Bij deze vorm kunnen we binnen 24 uur zonder jaarcijfers een beoordeling doen of een akkoord krijgen. Soms zijn er extra stukken benodigd maar in veel gevallen kun je binnen 24 uur weten of je financial lease akkoord is. 

 

Wil je eerder stoppen? Dan is een netto operational of financial lease boetevrij op te zeggen. Je betaald dan de resterende termijnen en kan de auto direct verkopen of naar prive halen.

 

Bekijk hier ons aanbod en bereken uw maandlasten.