Starters

 

Bent u net begonnen met uw onderneming?

Leaselabel helpt u graag met de volledige mobiliteit binnen uw bedrijf. Wij begrijpen als geen ander dat mobiel zijn door middel van de auto, bus, fiets of ander vervoersmiddel van doorslaggevend belang kan zijn voor uw (startende) onderneming. Ook startende ondernemers bieden wij alle financieringsvormen aan. Waarbij we zelfs de BTW mee kunnen financieren. Zo kun je beginnen met rijden zonder een aanbetaling te moeten doen. Ben je net begonnen? Leasen bij Leaselabel ook mogelijk zonder jaarcijfers.

Bekijk hier ons aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s.

 

BTW aanbetalen

 

Alle financial lease aanbieders, verplichten u om de BTW aan te betalen. Zeker als startende ondernemer zijn de uitgave in de beginfase van de onderneming erg belangrijk. Bij Leaselabel bieden wij u de mogelijkheid om de BTW mee te financieren. Hierdoor is het mogelijk dat u een nieuwe auto gaat rijden zonder iets aan te betalen. 

 

Geen (jaar) cijfers

 

Bij veel leasemaatschappij wordt er eerst gevraagd naar jaarcijfers om te zien of jouw bedrijf genoeg liquide middelen heeft om een auto te kunnen lease. Bij Leaselabel is het ook mogelijk om zonder jaarcijfers een financiering aan te gaan. Wij springen graag mee in het diepe, zonder dat we hiervoor hogere rente berekenen.

Graag adviseren we u, over wat de beste opties voor u zijn en wij maken hier altijd maatwerk van. Of het nu gaat om een bedrijfsauto of personenauto wij hebben altijd een passend aanbod.