Private Lease

Private Lease

 

Momenteel is het prive leasen van een auto heel populair. Veel mensen kiezen voor deze vorm van mobiliteit door de zekerheid die deze bied. Je kunt een nieuwe of bijna nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Je spreekt van tevoren af hoeveel kilometer je per jaar gaat rijden en wat voor extra's je afneemt (inzittende verzekering, flexlease, vervangend vervoer etc). Naast het groot aantal particulieren dat kijkt naar een private lease zien we nu ook ondernemers die deze vorm van leasen interessant zijn gaan vinden. Kortom, ben je op zoek naar zekerheid? Wil je liever niet opdraaien voor grote reparaties aan een oudere auto die u overweegt aan te schaffen of momenteel in bezit heeft? Dan kunt u private lease als optie op uw lijstje zetten. 

 

Flexlease

De meest gekozen looptijd van een private lease bij Leaselabel is tussen de 36 en 60 maanden. Dit komt omdat de tarieven voor een langer lopend contract gunstiger uitvallen. Als je het contract eerder stop wilt zetten dan zou je een boete moeten betalen om de kosten hiervan te dekken. Een flexlease beschermt je tegen deze kosten, je kunt hier dus voor kiezen als je niet zeker weet of je de 3, 4 of 5 jaar met dezelfde auto wilt blijven rijden. 

 

Ondernemers

Veel ondernemers hebben een hekel aan het betalen van bijtelling, wat logisch is. Een auto die op de naam staat van de zaak die ook privé bereden word ziet de belastingdienst als loon in natura en daar word bij de meeste auto's 22% bijtelling over gerrekend. Dit kun je vermijden door een private lease af te sluiten, deze kosten zijn natuurlijk prive maar dat is bijtelling ook. Het voordeel zit het er dus puur in dat de zaak geen leasekosten heeft. Je kunt wel een kilometervergoeding aan uw privé uitbetalen om deze kosten te dekken. Zo vermijd je legaal bijtelling en heb je privé (meestal) minimale kosten.

 

Niet alle auto's die we kunnen aanbieden staat in ons aanbod op de website. We werken met een groot aantal partners samen en kunnen vrijwel elke merk/type auto leveren. Dien een aanvraag in via ons contactformulier en we nemen contact met u op om alle wensen te bespreken, een passend advies te geven om vervolgens een offerte op maat te maken voor u.