ZZP (eenmanszaak)

Leasen voor Eenmanszaken & ZZP'ers


 
In het leven van een zelfstandig ondernemer staat één ding centraal: beslissingen nemen. Jij bepaalt hoe jij jouw business vormgeeft, hoe je nieuwe opdrachtgevers binnenhaalt, hoe er iedere maand weer voldoende geld op de rekening komt en welke investeringen je doet. Investeringen in bedrijfsmiddelen als een telefoon, laptop en goed rijdende auto zijn essentieel voor het ondernemerschap en dat gaat vaak over flinke bedragen. Het is dan ook niet voor niets dat zoveel ondernemers besluiten de auto van de zaak te leasen. Geen grote investeringen, maar maandelijks een vast leasebedrag betalen en direct dé perfecte auto voor jouw onderneming kunnen rijden. Ideaal toch?! 

Op zoek naar een auto hier helemaal past bij jouw activiteiten? Bekijk ons ruime aanbod nieuwe auto’s en occasions.

 

Ook voor startende zzp’ers


Wij begrijpen als geen ander dat mobiel zijn door middel van de auto, bus, fiets of ander vervoersmiddel van doorslaggevend belang kan zijn voor uw (startende) onderneming. Ook startende ondernemers bieden wij alle financieringsvormen aan. Waarbij we zelfs de BTW mee kunnen mee-financieren. Zo kunt u beginnen met rijden zonder een aanbetaling te moeten doen. Bent u net begonnen? Leasen bij Leaselabel is ook mogelijk zonder jaarcijfers.

 

Belangrijkste voordelen van Leaselabels Netto Operational Lease voor zzp’ers: 
Je hoeft niet in één keer een grote investering te doen,
Je profiteert van fiscale voordelen zoals bijvoorbeeld investeringsaftrek en renteaftrek,
Je hebt recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs,
Je bepaalt zelf de looptijd van het contract,
Je hoeft de BTW niet aan te betalen
Geen kilometerbeperking.

 

 

Leasevormen voor zzp’ers


Netto operational lease is een zakelijke vorm van leasen waarbij de auto uw eigendom wordt. Deze vorm is te vergelijken met het afsluiten van een hypotheek op een huis. U koopt de auto op afbetaling waarbij u zelf het maandelijkse bedrag bepaalt door het doen van een eventuele aanbetaling of door het kiezen van een slottermijn. Aan het einde van de leaseovereenkomst bent u volledig eigenaar van de auto. U beslist zelf naar welke garage de auto voor onderhoud gaat, hoeveel kilometers u ermee rijdt en of u de auto ook privé wilt gebruiken (houdt dan wel rekeing met de bijtelling).

 

Als ondernemer heb je de optie om te kiezen tussen verschillende leasevormen. Onze Netto Operational lease is een vorm waarbij u eigenaar wordt van de auto en niet eens de BTW hoeft aan te betalen als dit niet wenselijk is. De kosten van onderhoud, wegenbelasting en verzekering komen voor uw eigen rekening. Operational lease is een all-in leasevorm waarbij alle kosten op brandstof na bij het maandelijkse bedrag in zitten. 

 

Meer weten over Financial Lease? Neem vrijblijvend contact op met onze Lease Adviseurs via 085 485 73 10.

 

Of bekijk ons ruime aanbod Financial Lease auto's voor zzp'ers, ondernemers en freelancers: