Short Lease

Shortlease

 

Shortlease is een vorm van autoverhuur voor de zakelijke markt waarbij geen grote investering noodzakelijk is. Met een standaard vorm van leasen zit men vaak vast aan langdurige, niet-flexibele contracten. In beide gevallen least u een auto voor een bepaalde periode tegen een bepaald bedrag. Het verschil met een shortlease is voornamelijk de looptijd. Over het algemeen duurt een shortlease contract tussen de 3 maanden en 1 jaar.

 

Dit kan heel makkelijk zijn voor een werknemer die u voor een bepaalde tijd in diesnt neemt. Of als u voor een opdracht toch wél een auto nodig heeft. Over het algemeen zijn de kosten van een shortlease hoger maar het weegt nooit op tegen een boete die u riskeert bij het eerder stopzetten van een operational lease voor een langere periode. 

 

Leaselabel heeft een groot aantal parnters waarmee zij samen werkt, zelfs als model/type auto niet in ons aanbod te vinden is kunnen we deze waarschijnlijk wel aanbieden. Of het nu gaat om een Toyota Aygo of een Volkswagen Transporter, bij Leaselabel bieden we het allemaal! Heeft u voor een korte tijd mobiliteit nodig? Vul ons contactformulier in en wij zullen contact met u opnemen om uw wensen door te spreken.