Financial lease voor Particulieren

Financial Lease Informatie voor Particulieren

 

Financial Lease is een leasevorm die in eerste instantie is ontworpen voor zakelijke doeleinden en vereist daarom een KVK-nummer. Maar wat als je een particulier bent en toch interesse hebt in Financial Lease? In de volksmond is een financial lease voor particlieren een huurkoop financiering. Bij een zakelijke lease noemen we het anders maar in feite is een financial lease niets anders dan een lening waarbij het object onderpand is. 

 

 

Kan ik als particulier Financial Lease afsluiten?

 

Helaas is het antwoord nee. Om een Financial Leasecontract af te sluiten, is een KVK-nummer vereist. Helaas is het niet mogelijk om als particulier een Financial Leasecontract af te sluiten. Als je geen KVK-nummer hebt, zijn er echter andere interessante leaseopties beschikbaar die we graag met je bespreken.

 

 

Welke alternatieven heb ik als particulier?

 

Voor particulieren bieden leasemaatschappijen alternatieve leasevormen aan, zoals Private Lease. Met Private Lease betaal je een vast maandelijks bedrag en kun je genieten van het rijden in een gebruikte of nieuwe auto, zonder dat je een KVK-nummer nodig hebt. Wil je lagere maandlasten? Kijk dan eens naar een huurkoop financiering. We verwijzen je graag door naar de juiste partij hiervoor.

 

 

Financial Lease voor Ondernemers

 

Financial Lease blijft een uitstekende keuze voor ondernemers en zelfstandige professionals (zzp'ers). Deze leasevorm biedt tal van fiscale voordelen die het interessant maken voor zakelijke gebruikers. Als je beschikt over een KVK-nummer, maar twijfels hebt over de geschiktheid van Financial Lease voor jouw situatie, overweeg dan ook de optie om de zakelijke auto privé te gebruiken en bijtelling te betalen. We staan klaar om je te voorzien van meer informatie over deze mogelijkheden en om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

 

Is Financial Lease beschikbaar voor startende ondernemers?

 

Ook als je aan het begin staat van je ondernemersavontuur en nog geen KVK-nummer hebt, zijn er opties om gebruik te maken van Financial Lease. We adviseren je om te kijken naar een auto die past bij de behoeften van je nieuwe onderneming en die binnen een bepaald budget valt. De bank zal een persoonlijke kredietcheck uitvoeren om te beoordelen of je in aanmerking komt voor Financial Lease. Als je zeker wilt zijn van goedkeuring, overweeg dan om een aanbetaling te doen van minimaal 20%. Wil je meer inzicht in deze mogelijkheden? Download onze brochure of neem contact op met een van onze Lease Adviseurs. We staan klaar om je op weg te helpen naar de juiste leaseoplossing.